Jo13-1 Sv Capelle – Tvc 0-3
Jo14-1 Sv Capelle – SBC 4-0
Jo15-1 Sv Capelle – VvTrinitas 3-2

Stage bij FC Dordrecht voor Finn Lodewijk (JO13)

TALENT HERKENNING en TALENT ERKENNING is de drijfveer voor Leon Hutten en zijn 2 toepasselijke woorden voor FINN. Finn heeft alle competenties van het voetbal, enkel zijn lengte (nog) niet en daardoor wordt zijn Talent door menig scout niet erkent. Finn is een speler van uitzonderlijk niveau! Finn is speler van Talenten team Leon Hutten/ SV Capelle JO13-1. Tevens heeft Finn ook een plaats afgedwongen bij de KNVB JO13.
Mooi dat hij bij FC Dordrecht deze kans krijgt!
 .

Stageplaats bij Sparta voor Julia Sleeuwenhoek (JO15)

Julia Sleeuwenhoek weet binnen het trainingstraject van Sparta een stageplaats af te dwingen bij Sparta Dames 1.
Gefeliciteerd Julia, je hebt er keihard voor gewerkt!

Wim van der Stelt (JO13) aangenomen bij FC Den Bosch

Wim heeft snelheid , een goede individuele actie en scorend vermogen. Gefeliciteerd Wim heel veel plezier bij FC DEN BOSCH!

JO13 promoveert naar 2e Divisie

JO-10 toernooi BSC Roosendaal

Wat een prachtige dag met mooie resultaten☀️⚽️

Stage FC Den Bosch voor Monsif Akechar (JO15)

Een talentvolle speler die met zijn kwaliteiten ver kan komen. Snel , goede individuele actie. Gefeliciteerd Monsif , pak deze kans!

Dylan de Jongh (JO13) aangenomen bij FC Dordrecht.

Deze vlugge linkspoot uit de JO13-1 van sv Capelle/Leon Hutten gaat volgend seizoen zijn profvoetbaldroom vervolgen bij FC Dordrecht. Dylan heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Naast zijn voetbaltalent is zijn doorzettingsvermogen ongekend. Gefeliciteerd met deze mooie stap!

JO13 Kampioen !!

Sanidirect tassensponsor JO14

Eind 2021 is de JO14 voorzien van nieuwe tassen welke gesponsord zijn door Sanidirect. Wij bedanken de heer van Dijk van Sanidirect voor het beschikbaar stellen van deze tassen.

SPONSORING TEAMKRAT

Alle teams van stichting talentontwikkeling hebben van Jacco van Nijnatten van Thuis in Wonen (https://www.thuisinwonen.nu/) een mooie teamkrat met bidons ontvangen. Wij danken Jacco hier hartelijk voor!

Voor alles op het gebied van financieel advies, makelaardij en verzekeringen kunt u bij Thuis in Wonen terecht.

IMG_3252

TALENTENTRAINING 28 OKTOBER

Op donderdag 28 oktober 2021 kun je kennis maken met onze talententeams!

Ben je gemotiveerd en op zoek naar meer voetbaluitdaging meld je dan snel aan voor deze gratis training. Onze talententeams zijn samengesteld door Leon Hutten en worden 3x per week getraind door toptrainers. Op zaterdag speel jouw competitiewedstrijden voor SV Capelle.

Wil jij wekelijks op hoog niveau trainen en wedstrijden spelen en durf jij deze uitdaging aan?

Meld je dan snel aan via info@voetbalclinicleonhutten.nl  of via whatsapp 06 20 44 65 47 en vraag naar de voorwaarden.

flyer talententraining 28-10-2021

JO14-1 start competitie met zege

Dinsdagavond begon dan eindelijk de competitie voor de vernieuwde JO14-1 van SV Capelle/TA Leon Hutten. Na een serie oefenwedstrijden en bekerwedstrijden met wisselende resultaten, was Gudok de eerste tegenstander. Een team waar we in de voorbereiding al een keer tegen geoefend hadden. Die wedstrijd werd toen verloren en het was nu aan de jongens en meiden van Capelle om te laten zien dat er progressie is gemaakt.
Al vrij snel werd duidelijk dat de verhoudingen in deze competitiewedstrijd anders lagen dan in de oefenwedstrijd. Gudok kon mede door blessures minder fysieke kracht in het veld brengen waardoor Capelle meer aan voetballen toekwam. Dat leidde uiteindelijk tot een vrije trap vanaf de rechterkant van het veld. De bal werd maar half weggewerkt door de verdediging van Gudok. Monsif bracht de bal weer voor het doel en Alessandro rondde de aanval vervolgens prima af.
Na deze openingstreffer was Capelle de sterkere ploeg. Daan van Wanrooij was dicht bij de 2-0, maar hij stuitte nog op de Tilburgse doelman. Even later verdubbelde hij alsnog de voorsprong door een corner direct in het doel te schieten.
Het gevaar van tegenstander Gudok kwam in de eerste helft vooral hun uit corners. Ook bracht Mark een keer prima redding met zijn voeten toen een Tilburgse aanvaller van dichtbij op doel kon schieten. Ondertussen bleef ook Capelle kansen krijgen, maar dat leidde in de eerste helft nog niet tot een grotere voorsprong.
Ook na de rust ging bleef Capelle het betere van het spel houden. De keeper van Gudok wist een schot van Monsif in eerste instantie nog te redden, maar Alessandro was in de buurt om de bal alsnog in het doel te schieten.
De Tilburgse doelman voorkwam daarna een nog grotere achterstand door twee keer achterelkaar te redden op eerst een schot van Monsif en vervolgens op de inzet van Alessandro.
Bij een van de volgende aanvallen van Capelle belandde een kopbal op de arm van een van de verdedigers van Gudok. De scheidsrechter gaf een strafschop die door Monsif zonder enige aarzeling werd binnengeschoten. Dat was natuurlijke de definitieve beslissing in de wedstrijd.
Daarmee begint de JO14-1 de competitie met een overtuigende overwinning. Een mooie teamprestatie en een prima start, die we op zaterdag 16 oktober een vervolg kunnen geven. Dan komt Zwaluw VFC op bezoek in Capelle.

Zure nederlaag JO15 tegen Bavel

Johan Cruijff had het al vroeg door. “Als je niet schiet, kun je niet scoren. Ik zou daar voor vandaag aan toe willen voegen, “als je niet scoort kun je niet winnen”. Deze simpele conclusie was volledig van toepassing op onze tweede competitiewedstrijd uit tegen Bavel JO15-1.
Vooraf waren de rangen en standen goed doorgenomen door onze vaste schare fans en de stemming was vooraf wel duidelijk. Na een goede wedstrijd afgelopen week tegen Willem 2 waarin Capelle minimaal een punt verdiende, maar uiteindelijk wel verloor, zou Bavel vandaag aan de zegekar gebonden moeten worden. Helaas was aanvoerder Vincenzo niet fit, maar het centrale duo van dienst Ruben en Maurits vingen het gemis goed op. Ruben speelde een puike partij vandaag. Na het eerste fluitsignaal van de prima fluitende scheidsrechter greep Capelle Bavel direct bij de strot. Wat we in de eerste helft zagen was van een goed niveau. We waren in balbezit beter en op beide vleugels konden we gevaar stichten. Zowel Thijs als Monsif vlogen af en toe langs hun directe tegenstanders en ook Vince onze “DieselDumfries” kwam over rechts af toe gevaarlijk door. Helaas moest onze spits Vico na een pittige botsing na een kwartier geblesseerd het veld verlaten. Julia schoof door naar de 9 en Demir versterkte het middenveld. Direct na de blessurebehandeling sloeg Capelle toe. Slecht uitverdedigen werd door Sep met een fraaie boogbal afgestraft: 0-1. De aanvallen rolde continue af op het doel van Bavel, we telden inmiddels 7 corners voor onze boys en girl. Maar hoe goed je ook speelt de bal moet tussen de palen. De eerste de beste corner van Bavel werd direct binnen gekopt:1-1. Wat een tegenvaller. Maar het spelbeeld bleef hetzelfde. Capelle was beter en had het meeste recht op een nieuwe voorsprong. Voor de rust stonden zowel Monsif, Thijs en Vince oog in oog met de keeper maar de bal ging er niet in. Na de rust zou het nu toch moeten lukken voor onze ploeg. Vanaf de aftrap wederom hetzelfde spelbeeld. Julia miste na tien minuten een grote kans, daar telde we de vijfde mogelijkheid om op voorsprong te komen. Het lukte niet en daarna leken de krachten wat weg te vloeien. Zowel mentaal als fysiek, en Bavel deed een oude voetbalwet weer eer aan. “Als je zelf niet scoort”, dan… Na wat aandringen speelde na ruim 50 minuten fraai door onze defensie en scoorde direct:2-1. Het beste was er in de laatste twintig minuten wel vanaf bij beide ploegen en er werd dan ook niet meer gescoord. Echt een zure nederlaag voor onze boys en girl. Hoewel we keihard hebben gewerkt en genoeg kansen hebben afgedwongen, zijn we toch tegen de 2de nederlaag aangelopen. Teleurgesteld ja, maar verslagen nee. Het goede spel van de eerste helft waarin we hebben getoond voetballend de baas op het veld te kunnen zijn nemen we mee naar volgende week. Thuis tegen Boeimeer gaan we volgende week zaterdag om 13.00 uur voor de eerste driepunter!.